درباره نشریه

مجله فناوری های پیشرفته در بهره وری آب  مقالات اصلی ، مروری، کاربردی، مفهومی و موردی را با رعایت یک استاندارد علمی در زمینه سازه های آبی، آبیاری و زهکشی، منابع آب و مسائل مرتبط با آن را بررسی و چاپ می نماید. مجله فناوری های پیشرفته در بهره وری آب به صورت فصلنامه به زبان فارسی با چکیده انگلیسی و انگلیسی منتشر می شود.

خط مشی دسترسی آزاد

این مجله با توجه به این اصل که ارائه پژوهش ها بصورت آزاد و در دسترس عموم ، از تبادل بیشتر دانش جهانی حمایت می کند. امکان دسترسی سریع و آزاد به مطالب خود را فراهم کرده است.

قانون کپی رایت

تمام مقالات این مجله دارای ویژگی دسترسی آزاد هستند و پیرو قوانین مشروح در اسناد بین المللی (CC BY 4.0) قابل مشاهده در Https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/  به عنوان استاندارد دسترسی آزاد می باشد. در صورتیکه کاربران به حق شما به عنوان مولف اصلی احترام بگذارند، این مجوز افراد را مجاز به انتشار، تغییر، تعدیل و استفاده ، حتی به شکل تجاری، از کار شما میداند. این طرح کاراترین مدل از مجوزهای ارائه شده است که به دلیل بالاترین سطح انتشار و استفاده از مطالب مجوزدار مورد استفاده قرار میگیرد.

نویسندگانی که در این مجله اقدام به چاپ مطالب خود میکنند موافقت خود با موارد زیر را می پذیرند:

1. نویسندگان از قوانین کپی رایت پیروی کرده و حقوق مجله مبنی بر چاپ اول اثری را می پذیرند که تحت مجوز Attribution Creative Commons ارائه شده و به سایرین اجازه می دهد که با تأیید حق چاپ اثر و انتشار اولیه در این ژورنال ، این اثر را به اشتراک بگذارند.
  2. نویسندگان با تأیید انتشار اولیه اثر خود در این مجله می توانند تمهیدات قراردادی اضافی را بپذیرند که امکان توزیع غیر انحصاری نسخه منتشر شده از اثر در مجله را (به عنوان مثال، ارسال آن به یک مخزن سازمانی یا انتشار آن در یک کتاب) را فراهم می آورد.
  3. از نویسندگان در خواست می شود پیش و در طول روند پذیرش مقالات آثار خود را به شکل آنلاین (مثلاً در مخازن سازمانی یا در وب سایت خود) ارسال کنند، زیرا این امر می تواند منجر به تبادل تولید شود و همچنین سبب استناد قبلی و بیشتر به اثر چاپ شده گردد.

هزینه چاپ  مقاله

اطلاعات کتابشناسی