آذرپور، ابراهیم.، معتمد، محمدکریم.، و بزرگی، حمیدرضا. (1392). زراعت و ترویج استویا (گیاهشناسی، کاشت، داشت، برداشت، شیمی، صنعت و فرآوری). تالیف دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان.
جلیلی، زهرا.، قمرنیا، هوشنگ.، و کهریزی، دانیال. (1397). بررسی تاثیر آب زیرزمینی کم عمق و شور بر عملکرد گیاه استویا. مجله مدیریت آب و آبیاری، 8(2)، 209-193. https://dx.doi.org/10.22059/jwim.2018.264526.630
جلیلی، زهرا.، قمرنیا، هوشنگ.، و کهریزی، دانیال. ( 1398). براورد آب مورد نیاز و ضرایبگیاهی استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) در اقلیم نیمهخشک در شرایط لایسیمتری. مجله علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 23(3)، 52-37. http://dorl.net/dor/20.1001.1.24763594.1398.23.3.1.1
خیرابی، جمشید.، توکلی، علیرضا.، انتصاری، محمدرضا.، و سلامت، علیرضا. (1396). معرفی جهات نظری و کاربردی روش پنمن مانتیث و ارائه تبخیر تعرق مرجع استاندارد برای ایران. گروه کار آب مورد نیاز گیاهان و مدیریت محصولات زراعی، کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران، 76-16. https://www.sid.ir/paper/448553/fa
قمرنیا، هوشنگ.، جلیلی، ز.، و رضوانی، سید وحیدالدین. (1399). بررسی سطوح مختلف کمآبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف آب گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) در محیطهای گلخانه و مزرعه. مجله تحقیقات آب و خاک ایران، 51(12)، 3125-3115. https://dx.doi.org/10.22059/ijswr.2020.308735.668716
Alizadeh, M., Azizi-Lalabadi, M., Ansari, H., & Kheirouri, S. (2014). Effect of stevia as a substitute for sugar on physicochemical and sensory properties of fruit-based milk shake. Journal of Research and Reports, 3(11), 1421-1429. https://doi.org/10.9734/JSRR/2014/8623
Aslan, G.E., Karaca, C., Kurunc, A., & Kaman, H.(2017). Effects on water stress on daily stomatal conductivity of Stevia rebaudiana. International Journal of Plant & Soil Science, 19(4),1-8. https://doi.org/10.9734/IJPSS/2017/36999
Azarpour, I., Motamed, M.K., & Bozorgi, H.R. (2018). Cultivation and promotion of stevia (botany, planting, holding, harvesting, chemistry, industry and processing). Compiled by Lahijan Islamic Azad University. [Persian]
Benhmimou, A., Mohammed, I., Chaouki, A.F., Ahmed, D., Abdelkarim, K., Fatima, Z.A., & Mounira, L. (2017). Productivity of new sweet plant in Morocco (Stevia rebaudiana Bertoni) under water stress. Journal of medical plants studies, 5(5), 126-131. https://www.plantsjournal.com/archives/2017/vol5issue5/PartB/5-4-51-121.pdf
Jalili, Z., Ghamarnia, H., Kahrizy, D. (2018). Investigating on the effect of shallow saline groundwater on the Stevia yield. Water and Irrigation Management, 8(2), 193-209. https://dx.doi.org/10.22059/jwim.2018.264526.630 [Persian]
Jalili. Z., Ghamarnia.H., & Kahrizy, D. (2019). Estimation of water requirements and plant coefficients of stevia in semi-arid climate and lysimetric conditions. Journal of Soil and Water Sciences (Agricultural Science and Technology and Natural Resources), 23(3), 37-52. http://dorl.net/dor/20.1001.1.24763594.1398.23.3.1.1 [Persian]
Karimi, M., Ahmadi, A., Hashemi, J., Abbasi, A., Tavarini, S., Pompeiano, A., Guglielminetti, L., & Angelini, L.G. (2019). Plant growth retardants (PGRs) affect growth and secondary metabolite biosynthesis in Stevia rebaudiana Bertoni under drought stress. South African Journal of Botany, 121, 394-401. https://doi.org/10.1016/j.sajb.2018.11.028
Kheirabi, J., Tavakoli, A., Entesari, M.R., & Salamat, A. (2017). Introduction of theoretical and practical aspects of Penman-Montith method and presentation of standard reference transpiration evaporation for Iran. Working group on water requirements for plants and crop management. National Committee for Irrigation and Drainage of Iran, 16-76. https://www.sid.ir/paper/448553 [Persian]
Mahajan, M., Babit, K., Thakur, P., & Kumar, P. (2021). Moisture stress and nitrogen availability modulate the secondary metabolite profiles, enzymatic activity, and physiological and agronomic traits of Stevia rebaudiana. Journal of Plant Physiology and Biochemistry, 1(62). 56-68. https://doi.org/10.1016/j.plaphy.2021.02.018
Nielsen, S. (2017). Total Carbohydrate by Phenol- Sulfuric Acid Method. In Food Analysis Laboratory Manual, 137-141. http://dx.doi.org/10.1007/978-3-319-44127-6_14
Parris, C.A, Shock, C.C., & Qian, M. (2016). Dry Leaf and Steviol Glycoside Productivity of Stevia rebaudiana in the Western United States. The American Society for Horticultural Science, 51(10), 1220-1227. https://doi.org/10.21273/HORTSCI11149-16
Parris, C.A., Shock, C.C., & Qian, M. (2017). Soil Water Tension Irrigation Criteria Affects Stevia rebaudiana Leaf Yield and Leaf Steviol Glycoside Composition. HortScience horts, 52(1), 154-161. https://doi.org/10.21273/HORTSCI11352-16
Ghamarnia, H., Jalili. Z., & Rezvani, S.V. (2020). Investigation of different levels of low irrigation on the yield and water use efficiency of stevia, in greenhouses and farms. Iranian Journal of Soil and Water Research, 51(12), 3115-3125. https://dx.doi.org/10.22059/ijswr.2020.308735.668716 [Persian]